1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tapas
  5. catalaanse tapas

catalaanse tapas

Door: chaootje

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-12-2007

Ingrediënten 4 personen


1 afbak stokbrood (C1000)
1 C1000 Tapaspakket, Catalonië
9 eetlepels olijfolie traditioneel (C1000)
125 g pangasiusfilet, in blokjes van 1,5 x 1,5 cm
200 g kipfilet, in blokjes van 1,5 x 1,5 cm
125 g hamlappen, in blokjes van 1,5 x 1,5 cm
1 courgette
100 g hüttenkäse


catalaanse tapas
catalaanse tapas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het brood af volgens de aanwijzingen. Meng de mix voor bruschetta met 2 el water en 2 el van de olie.
Meng de kruidenmix voor garnalen met 3 el olie. Schep de vis door de marinade. Rijg nu 2-3 stukjes vis aan cocktailprikkers.
Meng de kruidenmix voor kip met 2 el olie. Schep de kip door de marinade. Rijg nu 3-4 stukjes kip aan cocktailprikkers.
Meng de kruidenmix voor vlees met 2 el olie. Schep het vlees door de marinade. Rijg nu 3 stukjes vlees aan cocktailprikkers.
Snijd de courgette in plakken van 1,5 cm dik. Schep er een gedeelte van de zaadlijst uit zodat een holletje ontstaat maar laat de onderzijde wel dicht. Meng de kruidenmix voor courgette met de kaas en verdeel het mengsel over de courgetteplakken.
Leg alle tapas op een met bakpapier of bakmatje beklede bakplaats en bak ze in een voorverwarmde oven (180 °C) lichtbruin en gaar.
Serveer met het in sneetjes gesneden stokbrood en de bruschettamix.

Bron

Www.c1000.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top