Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Rivierkreeftjes in knoflookolie

Rivierkreeftjes in knoflookolie

Door: suuzvanrijn

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2007

Ingrediënten 4 personen


500 gr rivierkreeftjes
100ml olijfolie (extra vierge)
4 teentjes knoflook, in plakjes
1 laurierblaadje
1 rode peper, in ringetjes (zonder zaadjes)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een wok. Bak de knoflook, het pepertje en het laurierblaadje tot de geur vrijkomt. Schep de rivierkreeftjes erdoorheen en serveer in kleine schaaltjes.

Serveertip

Lekker met (stok)brood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suuzvanrijn
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top