1. Home
  2. Recepten
  3. Cranberrysaus

Cranberrysaus

Door: webredactie

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2007

Ingrediënten 6 personen


1 zak (340 g) verse cranberry's
200 g suiker
150 ml water
geraspte schil van 1 onbehandelde sinaasappel
zout


Cranberrysaus
Cranberrysaus
Cranberrysaus
Cranberrysaus
Cranberrysaus
Cranberrysaus

Cranberrysaus: heerlijk bij wild en gevogelte.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Cranberry's controleren en samen met de suiker en sinaasappelrasp in een pan doen. Al roerend ca. 10 minuten op matig vuur laten koken. Op smaak brengen met zout. Laten afkoelen.

Serveertip

De cranberrysaus kan naar eigen smaak gearomatiseerd en verfijnd worden.
Aromatisch en kruidig met gember, gemalen kruidnagels, versgemalen nootmuskaat en fijngewreven verse gember. Pikant-tropisch met fijngehakte chilipeper, stukjes ananas en fijngehakte koriander. Exotisch met kardemomvruchten, steranijs en een vers vanillestokje.

Bron

Cranberry Marketing Committee



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van webredactie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top