1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Glaasje met gerookte Noorse zalm

Glaasje met gerookte Noorse zalm

Door: hugoray1

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2007

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes gerookte zalm
10 cl vloeibare room
1 potje zalmeitjes
1 tuiltje dille
1 citroen
2 rijpe tomaten
Zout en peper


Glaasje met gerookte Noorse zalm
Glaasje met gerookte Noorse zalm

Gemakkelijk en op voorhand te bereiden
Echt iets voor de feestdagen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Klop de room, voeg er voorzichtig de helft van de zalmeitjes, de helft van de fijngehakte dille,
de fijngehakte tomaten, zout en peper aan toe.
2. Vul de glaasjes voor drie vierde met deze mengeling.
3. Zet ze in de koelkast.
4. Snijd de zalm in reepjes, leg die op het romige mengsel en besprenkel ze met enkele
druppeltjes citroensap. Verdeel de overige eitjes over de glaasjes en werk af met wat dilletakjes.

Bron

Carrefour



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoray1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top