Tarwe-Volkorenbrood

  • Montignac, Brood
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-03-1999

Brood, gemaakt van tarwe-volkorenmeel, uit de oven.

Deel dit recept

Ingrediënten
400 gram tarwe-volkorenmeel, 5 dl. karnemelk, 20 gram bakpoeder, 1 appel in kleine stukjes gesneden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de appel in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Meng alle ingredienten door elkaar. Doe het
deeg in een broodblik of vorm er een bol van en leg dit op een ingevet bakblik (of op bakpapier) in de oven. Baktijd: ca. 40 minuten.

Serveertip

Lekker met appel-perenstroop, zonder toegevoegde suikers (verkrijgbaar bij De Tuinen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten