romertopf met kip, asperge en paprika

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 12-12-2007

Deel dit recept

Ingrediënten
4 keer kippeborsten
1 keer rode paprika
1 blikje champignonsoep
125 ml slagroom
1 pot asperges
1 beetje geraspte kaas
1 beetje paprikasoep
1 beetje kerrie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
romertopf

Bereidingswijze

- paprika in reepjes
- kip kruiden
- in romertopf op stand 250c 45 minuten
- daarna opgewarmde soep, met soep, kerrie en paprikappoeder en kaas
- nog 15 minuten in een open schaal
- met rijst

Laatste reacties

marliesvandeur avatar
marliesvandeur 14-01-2016

in eerste instantie alleen de kippeborsten in de römertopf of ook al de paprikareepjes??? wanneer gaan de asperges erbij???

marliesvandeur avatar
marliesvandeur 14-01-2016

In eerste instantie alleen de kippenborsten in de römertopf of ook al de paprika stukjes erbij? wanneer gaat de asperge erbij?

herman66 avatar
herman66 16-01-2010

Lijkt op het recept uit vorige tijden bij me, ga het weer eens maken, zin in.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten