1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pommes duchesse

Pommes duchesse

Door: novemberrain18

  • Frans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-12-2007

Ingrediënten 6 personen


2 bakjes aardappelpuree (a 45 g), 50 g pittige kaas bijv. oude of parmezaanse), geraspt, 4 el peterselie (zakje 30 g), fijngesneden,
2 el boter


Verder heb je nodig


Spuitzak met kleine kartelmond, bakpapier

Pommes duchesse
Pommes duchesse

Vegetarisch

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Meng de aardappelpuree met de kaas en de peterselie en doe dit mengsel in een spuitzak. Spuit kleine torentje op een met bakpapierbeklede bakplaat. Verwarm de boter 10 seconden in de magnetron.
Bedruppel de aardappeltorentjes dun met de gesmolten boter en bak ze in de oven in 15-20 min. gaar en goudbruin. Draai de oven uit als ze te donker kleuren en houd ze in de oven warm, eventueel met de deur op een kier



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top