Ganzenleverpate met quandaham en aceto-balsamico meloen

  • Voorgerecht
  • 30-60 min.

Fantastisch recept door topkok Koos van Noort van restaurant Kurhaus

Ganzenleverpate met quandaham en aceto-balsamico meloen vinaigrette

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr ganzenlever
Marinade;
2 gr zeezout
2 gr pekelzout
15 cc cognac
15 cc madeira
15 cc armagnac

Aceto-balsamico meloen vinaigrette
1dcl balsamico
2 dcl olijfolie
30 cc honing
1 dcl grenadine siroop
Zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de ganzenlever schoon (kuisen) Voeg de marinade toe en laat het 24 uur rusten.
Bekleed de pate vorm met de dun gesneden quandaham, Bekleed de vorm met de ganzenlever en bouw het in lagen op met de quandaham. Plaats de pate gedurende 7 minuten, 85 graden celsius in de steamer
Daarna direct terug koelen

Bron

Koos van Noort,Kurhaus

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

webredactie avatar
webredactie

Doorsturen

Home Recepten