Witte chocolade fondue met fruit

  • Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Witte chocolade fondue met fruit

    Witte chocolade fondue met fruit

    Witte chocolade fondue met fruit

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
300 g witte chocolade
150 ml halfvolle melk
40 g boter
100 ml slagroom
ca. 750 g stukjes verschillende soorten fruit: banaan, kiwi, appel, ananas, aardbei
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Fonduepan

Voorbereiding

Hak of breek de chocolade in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verwarm de melk au-bain-marie. Laat de chocolade al roerend in de melk smelten. Roer eerst de boter erdoor en als die gesmolten is de slagroom. Giet de warme chocoladefondue over in de pan van een fonduestel. Houd de chocoladefondue warm. Prik stukjes fruit aan een fonduevork en doop in de fondue.

Bron

Boodschappen

Serveertip

Behalve stukjes fruit kunnen ook stukjes cake of langevingers in de fondue worden gedoopt.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wijmeren avatar
wijmeren

Doorsturen

Home Recepten