1. Home
  2. Recepten
  3. Wentelteefjes
  4. Wentelteefjes van kerststol

Wentelteefjes van kerststol

  •  , Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-12-2007

Ingrediënten 4 personen


8 sneetjes luxe kerststol
2 scharreleieren
3 dl melk
25 g suiker
1/2 tl kaneelpoeder
± 50 g boter



Wentelteefjes van kerststol
Wentelteefjes van kerststol
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de sneetjes stol naast elkaar op een snijplank en laat ze in ± 30 min.
iets uitdrogen. Keer ze halverwege de tijd. Klop de eieren met de melk in
een kom los. Wentel de sneetjes door het melkmengsel en leg ze op een stapeltje in een diep bord. Schenk de rest van het melkmengsel erover.
Meng de suiker met het kaneelpoeder. Verhit 1/3 deel van de boter in een
ruime koekenpan en bak de sneetjes met drie tegelijk aan beide kanten bruin en krokant. Houd ze warm in de oven (75°C). Bak de rest van de sneetjes op dezelfde manier. Bestrooi ze met de kaneelsuiker en serveer direct.

Serveertip

Serveer de wentelteefjes eventueel met een flinke lepel vanillevla.

Bron

Www.c1000.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top