Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spoom
  4. spoom

spoom

Door: season25

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-12-2007

Ingrediënten


Lichte witte wijn (Beaujolais)
Sorbetijs
Suiker
Eventueel: kaneelstok, vanillestok



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een lichte wijn zoeten met suiker en voeg er eventueel een kaneelstok of vanillestok toe.

Vries het in (zakjes voor ijsklontjes).

Haal het na enkele uren (als het ijsklonten zijn uit de vriezer en hak het in een Blender.

Doe de schaafsel in een mooi glas en garneer het met een citroenschijfje of een aardbei.

Bron

Kookboek.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van season25
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top