1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Visschotel

Visschotel

Door: angeliquebos

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-1999

Ingrediënten 4 personen


1 paprika
1 grote ui
bakje champignons
zakje witte saus voor vis en groente
brie
peper,zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden

Bereidingswijze

De vis in een ovenschaal doen doe er wat zout en peper over.
De uien,paprika,champignons snijden en dit er over heen doen.
De saus klaar maken volgens de verpakking.
Dan de plakjes brie erover heen en als laatste de saus.
Doe dit alles in de oven en laat de vis in ongeveer een half uur gaar worden.

Serveertip

Serveer dit met opgebakken aardappeltjes



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angeliquebos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top