1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Steengrillen met vlees

Steengrillen met vlees

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-11-2007

Ingrediënten 6 personen


Neem per persoon 200-250 gram vlees

biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kalfshaas, kipfilet, kalkoenfilets

Bijgerechten: stokbrood, paprikareepjes, tomaten, Salades, uitjes, ananas, augurkjes, champignons, stukjes rode paprika, stukjes bosui, shii-takes.

Sausjes: knoflooksaus, whiskeysaus, kruidenboter.


Verder heb je nodig


Steengrill


Steengrillen met vlees
Steengrillen met vlees

Een recept van wijnadviessite www.wijntop5.nl waar ook de bijpassende wijn en achtergronden zijn te vinden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de vleessoorten in plakjes van ca, 1/2 cm.
Snijd de andere ingrediƫnten in stukjes van ongeveer 3x4 cm. Leg het vlees op een mooie schaal, let op dat u de kip apart houdt. Zet wat verse, fijn gesneden kruiden (dille, koriander, peterselie) op tafel, en peper en zout.

Serveertip

Lekker met een rode wijn, deze:

Bron

Http://www.wijntop5.nl/resultaat.php?SearchPath=tastestyle_sp&WineID=1562&RecipeID=1126



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wijntop5


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wijntop5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top