1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gourmetten

Gourmetten

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-11-2007

Ingrediënten 6 personen


Per persoon 200-250 gram vlees:
Vlees: biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kalfshaas, kipfilet, kalkoenfilets

Bijgerechten: stokbrood, paprikareepjes, tomaten, Salades, uitjes, ananas, augurkjes, champignons, stukjes rode paprika, stukjes bosui, shii-takes.

Sausjes: mayonaise, knoflooksaus, whiskeysaus, kruidenboter.


Verder heb je nodig


Gourmetstel


Een recept van onafhankelijke wijnadviessite www.wijntop5.nl waar ook meer achtergronden, plaats van verkoop en weetjes over het wijnadvies bij dit gerecht zijn te vinden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de vleessoorten in plakjes van ca, 1/2 cm.
Snijd de andere ingrediƫnten in stukjes van ongeveer 3x4 cm. Leg het vlees op een mooie schaal, let op dat u de kip apart houdt. Zet wat verse, fijn gesneden kruiden (dille, koriander, peterselie) op tafel, en peper en zout.

Serveertip

Lekker met een rode wijn, deze:

Bron

Http://www.wijntop5.nl/resultaat.php?SearchPath=tastestyle_sp&WineID=1558&Rec



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wijntop5


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wijntop5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top