1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vis keuken
  5. Hollandse Haringsalade

Hollandse Haringsalade

Door: orphan

  • Vis, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-11-2007

Ingrediënten 4 personen


8 Haringen 4 Tomaten 1 Grote Ui Zout 10 Volle Eetlepels Volle Maionaise (misschien eigen gemaakte) Verse Bieslook


Verder heb je nodig


Schaal Snijplank Mes Schaar

Hollandse Haringsalade
Hollandse Haringsalade

Goed Voor Op Een Avond Als Je Niet Uitgebreid Koken Wil..

Ontdek meer:

Voorbereiding

De Haringen goed na kijken of de Graten er uit zijn ! de Tomaten Ontvellen

Bereidingswijze

De Haringen in ± 2 cm. Dikke Stukjes Snijden de Tomaten in kleine Blokjes Snijden de Ui in Zeer Kleine Blokjes Snijden de Maionaise het Zout .
Alles in een Schaal doen en rustig door Elkaar Mengen als laatste de Bieslook Knippen en er op Snipperen .

Serveertip

Met Lux Witbrood en Grof Bruinbrood .In Dikke Plakken Snijden .
Het Brood Dakpansgewijs op een platte schaal leggen .

Bron

Eigen recept



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top