1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. wrap met gerookte zalm en rucola

wrap met gerookte zalm en rucola

Door: marymarinus

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-11-2007

Ingrediënten 12 personen


Wraps
bakje roomkaas
zakje rucola
citroen
200 gram gerookte zalm
peper (liefst uit de molen)


Verder heb je nodig


Huishoudfolie, lepel, scherp mes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Haal de wraps uit de verpakking. Besprenkel de plakjes zalm met citroensap.

Bereidingswijze

Leg een wrap neer en strijk met een lepel roomkaas over de wrap, niet te zuinig, leg een paar plakjes gerookte zalm op de wrap (aan de onderkant van de wrap) leg hierop een plukje rucola verdeeld over de wrap en rol deze stevig op. Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. Serveer ze op een bord voor een feestje of verjaardag. Succes verzekerd!

Serveertip

Snijd de wraps in kleine stukjes voor leuke borrelhapjes. Je kunt ook een wrap meenemen voor de lunch.

Bron

Van een vriendin



Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marymarinus
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top