Sperziebonen met knoflook

  • Frans, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Dit hebben we gegeten op vakantie in Cannes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram sperziebonen
4 teentjes knoflook
zout en versgemalen zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Hapjespan

Bereidingswijze

Haal de sperziebonen af en kook ze beetgaar. Pers of snijd de knoflook fijn en bak ze even aan in de hapjespan. Voeg de sperziebonen toe en hussel het goed door elkaar. Maak het op smaak met zout en de versgemalen peper.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

femketenbarge avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten