PASTA MET BROCCOLI EN KAAS UIT DE OVEN

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-11-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400 g warm al dente gekookt fetuccine pasta of bami pasta
450 g roosjes broccoli in zout geblanceerd
12 plakjes bacon of gerookte spek in blokjes en krokant uitgebakken en ontvet op keukenpapier
300 g ricotta kaas
250 ml slagroom
1 ei, geklopt
1 t zout
1/2 t peper
25 g boter
125 g geraspt parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng ricotta, room, ei, zout en peper goed door elkaar.
2. Vet een ovenschaal in met boter en verdeel pasta erover.
3. Verdeel helft van ricotta-mengsel over pasta.
4. Verdeel nu broccoli en bacon erover en weer boven-op de andere helft van de ricotta mengsel.
5. Bestrooi bovelaag met parmezaanse kaas.
6. Bak voor dertig minuten in een oven van 180 -200*C of tot de schotel door en door warm en en gekleurd is bovenop.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten