chinese koolstamppot met gehaktballen

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • chinese koolstamppot met gehaktballen

    Chinese koolstamppot met gehaktballen

    Chinese koolstamppot met gehaktballen

  • chinese koolstamppot met gehaktballen

    Chinese koolstamppot met gehaktballen

    Chinese koolstamppot met gehaktballen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1,5 kg panklare kruimig kokende aardappelen (C1000)
zout
1 struik Chinese kool
2,5 el mediterrane roerbakolie (C1000)
1 zak uienringen à 350 g (C1000)
4 kant en klare gehaktballen met jus
3 el grove mosterd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 min. gaar.
Was en snijd intussen de Chinese kool in repen.
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 min. Voeg de Chinese kool met aanhangend water toe en bak hem 2 min. al omscheppend mee.
Voeg een beetje water en zout naar smaak toe en stoof de Chinese kool beetgaar.
Verwarm intussen de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep het Chinese koolmengsel erdoor en voeg zonodig wat kookwater van de groente toe.
Neem de pan van het vuur en schep er de mosterd door. Serveer met de gehaktballen en de jus.

Bron

www.c1000.nl

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chaootje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten