panini a la Petra

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2007

Een super makkelijk broodje voor bij de lunch en zaaaaaaaaalllllllliiiiiiiiigggggg dat je het niet kunt laten er twee van te eten! Gemaakt met kipfilet, mayo, pesto en parmazaanse kaas.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 afbak pistoletbroodjes, 2 a 4 plakken kipfilet, 2 tl groepe pesto, 2 eetl. mayonaise/ light (net wat je wilt), 2 eetl. parmesaanse kaas geschaafde vierkantjes)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
tosti ijzer

Voorbereiding

Tosti ijzer voorverwarmen

Bereidingswijze

Broodjes ongebakken opensnijden en dan beleggen met de kipfilet. Zodat de kipfilet beide helften bedekt. Op één zijde van het broodje mayonaise smeren en vervolgens mengen met de pesto. Dan beleggen met de parmezaanse kaas. De kipfilet terug slaan en de andere helft van het broodje eveneens. Het broodje overdwars In het tostiapparaat leggen en dan goed aandrukken zodat het broodje plat wordt. Als het broodje lekker bruin gebakken ziet, is het geheel klaar.
Eet smakelijk!

Bron

Zelf bedacht

Serveertip

Een lekkere salade erbij en smullen maar.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

sannerien avatar
sannerien 19-11-2007

Ga ik een keer proberen! Lijkt me lekker! gr Annemarie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten