1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Gevulde Paprika's

Gevulde Paprika's

Door: blauwehuis

  • Hongaars, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2007

Ingrediënten 4 personen


2 st. grote paprika's
200 gr. rundergehakt
2 el. groene pesto
5 el. paneermeel
5 st. gedroogde tomaten
4 st. groene pepers
1/2 groene paprika
150 gr. hüttenkäse
olijfolie
peper, zout


Gevulde Paprika's
Gevulde Paprika's

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de paprika's en snij het kapje eraf. Hol de paprika zoveel mogelijk uit met bv. Een meloenmesje. Snij de groen paprika en de pepers in zeer kleine blokjes. De gedroogde tomaten ook zeer klein snijden en mengen met 4 eetlepels olijfolie en 15 min. laten staan. Meng de blokjes paprika, pepers en tomaten door het gehakt met ca. 5 eetlepels paneermeel wat peper en wat zout. Als laatste de Hüttenkäse erbij, nog even goed doormengen en de rode paprika's ermee vullen. Even goed aandrukken en in een ovenschaaltje met een laagje water zetten. Oven op 225 gr. Voorverwarmen en in 30-45 min. gaar laten worden. 15 min. voor het einde klontje boter en wat paneermeel erboven op.

Bron

Zelf verzonnen!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van blauwehuis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top