Gevulde Paprika's

  • Hongaars, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 st. grote paprika's
200 gr. rundergehakt
2 el. groene pesto
5 el. paneermeel
5 st. gedroogde tomaten
4 st. groene pepers
1/2 groene paprika
150 gr. hüttenkäse
olijfolie
peper, zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de paprika's en snij het kapje eraf. Hol de paprika zoveel mogelijk uit met bv. Een meloenmesje. Snij de groen paprika en de pepers in zeer kleine blokjes. De gedroogde tomaten ook zeer klein snijden en mengen met 4 eetlepels olijfolie en 15 min. laten staan. Meng de blokjes paprika, pepers en tomaten door het gehakt met ca. 5 eetlepels paneermeel wat peper en wat zout. Als laatste de Hüttenkäse erbij, nog even goed doormengen en de rode paprika's ermee vullen. Even goed aandrukken en in een ovenschaaltje met een laagje water zetten. Oven op 225 gr. Voorverwarmen en in 30-45 min. gaar laten worden. 15 min. voor het einde klontje boter en wat paneermeel erboven op.

Bron

Zelf verzonnen!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten