Carpaccio met Zongedroogde Tomaatjes

  • Italiaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-11-2007

Breng smaak aan je carpaccio met zongedroogde tomaatjes!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 porties carpaccio (fijngesneden rundvlees of voorverpakte rundercarpaccio, 4 el zongedroogde tomaatjes op olie, ruccola, 1 kleine ui, parmesan geschaafd van een blok, 1 citroen, peper & zeezout, basalmico azijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de plakken carpaccio mooi verspreid op twee borden. Verdeel de rucola over de carpaccio. Snijd de tomaatjes klein en verspreid het over de rucola. Snipper de ui heel fijn en verdeel het over carpaccion/ ruccola. Strooi de stukken parmesan erover. Verder afmaken met peper en zout, citroensap, balsamico azijn en olie van de zongedroogde tomaten.

Serveertip

Waarom je dit nooit in de restaurants krijgt weet ik niet. Maar voor mij is zongedroogde tomaten met carpaccio de ultieme combinatie. Hier in spanja, het land van de tomaten, zijn de zongedroogde tomaatjes haast niet te vinden. Alleen in speciaalzaken tegen hoge prijzen. Gat in de Spaanse markt...

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten