1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Chinese Fondue

Chinese Fondue

Door: marco_

  • Chinees,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-03-1999

Ingrediënten 6 personen


Vlees naar keuze(alleen geen gehakt)


Verder heb je nodig


Fondue pan of pannen


Lekker en niet vet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rundvlees enof tuinkruiden bouillon
of beiden.
als je een vlees schaal bij de slager haalt,
moet deze z'n vlees even licht invriezen.
daarna vlinter dunne plakjes ervan snijden.

Bereidingswijze

De bouillon goed koken in de pannetjes.
Je kookt als het ware je vlees.
Dit is niet vet en erg lekker.Het volle gevoel als bij normaal fondue komt veel later.

Serveertip

Net als bij gewoon fondue.
Een stokbroodje kruidenboter uit de oven is natuurlijk altijd goed.
Stokbrood insnijden in plakken,kruidenboter ertussen en 4 min in de oven



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marco_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top