Chinese Fondue

  • Chinees,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-03-1999

lekker en niet vet

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
vlees naar keuze(alleen geen gehakt)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fondue pan of pannen

Voorbereiding

rundvlees enof tuinkruiden bouillon
of beiden.
als je een vlees schaal bij de slager haalt,
moet deze z'n vlees even licht invriezen.
daarna vlinter dunne plakjes ervan snijden.

Bereidingswijze

de bouillon goed koken in de pannetjes.
Je kookt als het ware je vlees.
Dit is niet vet en erg lekker.Het volle gevoel als bij normaal fondue komt veel later.

Serveertip

net als bij gewoon fondue.
Een stokbroodje kruidenboter uit de oven is natuurlijk altijd goed.
Stokbrood insnijden in plakken,kruidenboter ertussen en 4 min in de oven

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten