Fusila A La Turka

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-1999

even iets anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 300 gram gehakt
macaroni pijpjes of wokkels
2 teentjes knoflook
turkse of bulgaarse yogurt
3 blikjes tomaten saus
ketchup
paprikapoeder
zout, peper
turks brood( het lekkerste )
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Gehakt pittig kruiden

Bereidingswijze

blikjes tomatensaus, scheut ketchup, zout, peper, paprikapoeder mengen tot een lichte saus.gehakt bakken en hierbij doen.2 teentjes knoflook uitpersen en door de yogurt heen roeren.
saus,yogurt en macaroni apart serveren.

Serveertip

eerst de macaroni op het bord.daarna de saus en als laatste de yogurt erover heen.
dan lekker je turksbrood erin dopen en smakelijk eten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten