Kalfsoesters met Tortelli

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-11-2007

Hoofdgerecht met vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 gr. broccoli,
2 pakken verse Grand Ítalia,
Tortelli Parmigiani,
2 eetlepels olijfolie,
4 kalfsoesters,
25 gr. boter,
6 zongedroogde tomaten in olie,
1 cupje Grand Ítalia Verse
Rucalopesto 150 gr.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Voorbereiding

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 8 minuten beetgaar koken.

Bereidingswijze

Tortelli met olijfolie volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Kalfsoesters met peper inwrijven. Boter in koekenpan verhitten en kalfsoester in 2-3 minuten van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Tomaten in reepjes snijden. Rucolapesto en tomaatreepjes door tortelli roeren.

Bron

AH

Serveertip

Tortelli, broccoli en kalfsoesters over vier borden verdelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten