1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-1999

Ingrediënten 2 personen


1 kleine ui - 1/2 zakje geschaafde amandelen - 1/2 tl kaneel - mespunt kruidnagelpoeder - 1 tl koenjit - 2 el rozijnen - 150 gr rijst - 3 dl groentebouillon - 3 el geroosterde gemalen kokos - 1 el olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De gesnipperde ui en de amandelen kort fruiten in de olie. Schep er de kaneel, het kruidnagelpoeder, de koenjit, de rozijnen en de rijst door en laat het kort bakken. Afblussen met de bouillon en met het deksel op de pan gaar koken. Bestrooien met de geroosterde kokos.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariank


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariank
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top