Kerrie ananas
- Afrikaans, Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 07-11-2007
Kijk uit! Deze bijgerecht is echt verslavend hi hi.....
Bereidingswijze
VERDER:
250 ml suiker
1/2 e kerriepoeder
1/2 e zout
1 volle t mosterd
1. Voeg alle ingrediënten bij ananas mengsel en kook goed door tot een goed vermengde geheel.
2. Bind deze ananas mengsel met maïzena met azijn en een beetje suiker vermengd.
Bron
Kerrie uit een multiculturele keuken
Serveertip
Serveer koud.
Ik had mijn laatste keer bij kerrie ananas, kerrie karbonade met chutney aardappelen en een tomaten salade erbij gegeten. Ook geroosterd vlees en ander kerrie-soort gerechten pas er goed bij.
KERRIE KARBONADE: http://www.smulweb.nl/1121098/koken/recept/Kerrie-karbonaden
CHUTNEY AARDAPPELEN UIT DE OVEN: http://www.smulweb.nl/1153742/koken/recept/Chutney-aardappelen-uit-oven
Laatste reacties
Ik zag hem voorbijkomen bij de reacties en heb hem gelijk meegenomen. Lijkt me heerlijk, bedankt!
deonart, ik ben een groot liefhebber van je recepten, deze gisteren gemaakt in combinatie met de aardappelen en de karbonades. namens mijn gasten en mezelf, het was heerlijk.
Vandaag gegeten, met kerriekarbonades. ipv verse ananas, die ik niet zo 123 kon vinden, blikananas gebruikt. Het sap gebruikt ipv water en GEEN suiker toegevoegd. van mij krijg je 5 sterren hoor!
Lijkt me een heerlijk recept Deon! Ik ben ook benieuwd waar je dit bij eet? Bedankt voor het heerlijke recept! Groetjes Joke.
Ik neem dit mee Deon, lijkt me lekker bij varkensvlees. Groetjes, Louise
Lekker Deon, waar eet je dit bij?