Salsa, een tapas van heerlijke verse salsa

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2007

Een tapas die niet weg te denken is.Brood, groenten en kruiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
8 pruimtomaten, fijngesneden,
1 middegrote Spaanse of rode ui, fijngesneden,
10 verse basilicumblaadjes, fijngesneden,
snufje kruidenmix voor kruidenboter,
zout naar smaak,
1 el olijfolie,
30 ml balsamicoazijn,
knapperig brood,
een beetje boter,
snufje kruidenmix voor kruidenboter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
geen

Voorbereiding

x

Bereidingswijze

Meng tomaten, ui, basilicum, kruidenmix, zout, olijfolie en balsamico azijn in een kom.
Meng de boter met de kruidenmix en besmeer de sneetjes brood ermee. Gril of bak ze goudbruin.
Serveer de verse salsa op het warme brood. De salsa smaakt nog beter, wanneer u hem enkele uren van tevoren maakt.

Bron

tapas

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten