nog in de springvorm
Heerlijke zoete cheescake!
Bodem:
Wij vonden de cheesecake na een uur in de koelkast ook al erg lekker aangezien deze dan nog vrij zacht is.
Als je niet van mierzoet eten houdt (want dat is deze cheesecake wel), voeg dan iets minder suiker toe
Uit "The Australian Women's Weekly"
Lammy1954 29-07-2016
Wat een lekker taartje blijft dit toch!! We smullen er elke keer weer van. Maak de bodem van bastognekoeken, vinden we net iets aparter en lekkerder. groetjes Lammy
Lammy1954 27-12-2013
Een heerlijk recept, heb het al een aantal keren gemaakt! Ook gisteren was het weer een groot succes als afsluiter van het diner.
astrid033 09-11-2012
Tigrish, ik zou de taart iets langer in de oven laten bakken, zo`n 40-50 minuten. Dan moet de vulling goed gaar zijn.
Tigrish 09-11-2012
De cheesecake was na een hele nacht in de koelkast nogsteeds zacht/puddingachtig. Wat heb ik fout gedaan?
ruthbrock 10-06-2012
Lekker hoor. ook ik heb minder suiker gebruikt, n.l. 90 gram. was echt genoeg en ik heb ook op het laatst niet de rest chocola gesmolten om eroverheen te doen. vond ik echt te veel van het goede. i.p.v. cranberry heb ik diepvries blauwe bessen gebruikt. heerlijk receptje. groetjes ruth