1. Home
  2. Recepten
  3. Kaasgehakt

Kaasgehakt

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-11-2007

Ingrediënten 4 personen


500 gr. gehakt

  • 150gr. belegen kaas in plakken
  • zout, peper, nootmuscaat
  • 2 eieren
  • paneermeel
  • bloem


  • Kaasgehakt
    Kaasgehakt
    Deel dit recept

    Ontdek meer:

    Bereidingswijze

    Maak het gehakt aan met zout,peper, nootmuscaat, 1 losgeklopte ei en 3 eetlepels paneermeel . Druk het uit tot een grote plak en leg de plakken kaas erbovenop. Rol het gehakt op en druk het stevig aan. Zorg ervoor dat er geen barstjes in zitten. Rol de gehaktrollade door de bloem en schud het overtollige eraf.Klop het 2 tweede ei los. Haal het gehakt hierdoor en rol het vervolgens door de paneermeel. Leg het kaasgehakt op het ovenrooster en braad het 40 minuten gaar op 200c. EET SMAKELIJK

    Serveertip

    Puree en spinazie. of boeren-bruinbrood.



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26


    Reacties (0)



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26
    Leuk kookboek om te volgen
    ?
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top