1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. Oosterse wortelssoep

Oosterse wortelssoep

  • Fusion, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-11-2007

Ingrediënten 6 personen


6 grote winterpeen (1 tot 1,5 kg) Optioneel 2 aardappelen geschild)
1 grote ui
1 1/2 liter kruidenbouillon
5 cm geraspte verse gember
5 takjes verse koriander
1 blikje kokosmelk

peper
2 el olie


Verder heb je nodig


Soeppan


Pikante wortelsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit in de hete olie de ui glazig, voeg daar de kruidenbouillon aan toe, samen met de schoongemaakte winterpeen, aardappelen, gember en 3 takjes koriander. Peper naar smaak. Laat alles een half uur koken.

Haal de soep na een half uur door een blender en zeef. Voeg de kokosmelk toe en verwarm de soep zonder te laten koken.Strooi de rest van de koriander over de soep.

Bron

Zelf bedacht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentius1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentius1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top