1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Panga filet

Panga filet

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2007

Ingrediënten 4 personen


4 pangafilets


Verder heb je nodig


Bakplaat


Gemarineerde Pikante Pangafilet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marinade:
½ kopje druivenpitolie
2 cm geraspte gemberwortel
3 stengels (zeer fijn) gehakt citroengras
3 gesnipperde pepers
scheutje Teryaki saus
snufje zout

Bereidingswijze

MARINEER DE FILETS MINIMAAL 4 UUR

Verhit bakplaat.
Haal de vis uit de marinade, verwijder zo veel mogelijk olie.
bak de vis aan beide kanten.

Fuit de marinade 1 minuutje en verdeel over de filets

Serveertip

Roerbak groenten, Sugarsnaps met drupel teryaki saus

Bron

Zelf bedacht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentius1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentius1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top