kipcasserol met zure room

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-10-2007
  • kipcasserol met zure room

    Kipcasserol met zure room

    Kipcasserol met zure room

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kip in stukken gesneden kipkruiden zout 2etl reuzel of boter 1kg zuurkool 2uien fijngehakt 1teentje look fijngehakt 2uien fijngehakt 1kofl karwijzaad 1kofl verse dille gehakt 1l bouillon van kip of groenten 1etl paprikapoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

kruid de stukken kip met de kipkruiden.
verhit een ruime vuurvaste schotel en voeg reuzel toe.laat de stukken kip kleuren in de reuzel.neem de kip eruit en houd opzij.
doe de ui en look in de schotel en laat glaceren.
voeg kip terug toe alsook karwijzaad dille en bouillon.laat 10min sudderen.
doe er vervolgens zuurkool en paprikapoeder bij en breng op smaak met zout.
laat nog 30 a 50min sudderen zonder deksel.
werk af met wat dille en paprikapoeder.

Serveertip

serveer met zure room en aardappelpuree en gebakken spekblokjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten