1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kaasfondue
  6. Super Kaasfondue

Super Kaasfondue

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-03-1999

Ingrediënten 4 personen


4 dl. water, 150 gram champignons, 3/4 bouillontablet, 60 gram boter, 60 gram bloem, 100 gram Kernhem, 2 ons jong belegen kaas, 1 ons ham in plakjes, peterselie (flink wat), stokbrood en een rauwkostsalade



Een anders dan andere kaasfondue. Probeer eens!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Champignons met een eiersnijder in plakjes snijden en dan koken in water met 3/4 bouillonblok. In een zeef gieten, maar vocht opvangen.Een roux maken van de boter, bloem en het vocht van de champignons. Kaas erdoor smelten. Champignons weer toevoegen. Op het laatst de fijngesneden ham erdoor. Serveren bestrooid met veel peterselie. En stokbrood en salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fuzz58


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fuzz58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top