1. Home
  2. Recepten
  3. taai taai

taai taai

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-10-2007

Ingrediënten 4 personen


·250 gram bloem
·100 gram honing
·1 eetlepel schenkstroop
·½ theelepel zout
·½ theelepel bakpoeder
·3 theelepels kaneelpoeder
·1 theelepel anijs
·1 theelepel nootmuskaat
·1 theelepel kruidnagelpoeder.



De enige echte taai taai om zelf te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de honing zacht en roer de stroop erdoor.
Zeef de bloem en vermeng die met de kruiden en het rijsmiddel.
Roer de afgekoelde honing erdoor en kneed een stevig deeg.
Rol dit op een ingevette bakplaat uit.
Bak de taaitaai in een op 160 °C voorverwarmde oven gaar.25 min bakken.

Serveertip

Snijd daarna de taai taai in mooie blokken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van season25


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van season25
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top