Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Spinazie
  5. Gegrat. witte visschotel met spinazie en mozzarella

Gegrat. witte visschotel met spinazie en mozzarella

Door: miekedupre

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-10-2007

Ingrediënten 2 personen


2 x 150 gr witte vis (Kabeljauw, zeewolf, wijting, pangasius,... naar keuze)
1 verpakking Spinazie met mozzarella (Iglo)
1 pakje mozzarella light
1 pakje magere geraspte kaas
1/2 l visbouillon


Verder heb je nodig


Ovenschotel


Snel-klaar gerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pocheer de vis in de hete visbouillon.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ° C.
Schud de spinazieblokjes uit de verpakking in de ovenschotel.
Leg de gepocheerde vis er bovenop.
Snijd de mozzarella in schijfjes en leg die bovenop de vis.
Strooi de geraspte kaas over de mozzarella.
Plaats in de oven gedurende 15'. Zet dan nog even onder de grill, totdat de kaas goudbruin kleurt.

Bron

Aangepast naar Iglo "Zeeduivel met Spinazie en mozzarella"



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekedupre
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top