Stoofpot uit de slow cooker

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Een heerlijk gerecht waar je tijdens de bereiding weinig omkijken naar hebt.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram rundvlees (mager hacheevlees)
1 grote ui
10 worteltjes
2 middelgrote preien
1 kleine knolselderie
1 blik gezeefde tomaten
Half bosje peterselie
4 el snijselderie
2 teentjes knoflook
200 ml bouillon
1 el mierikswortel uit een potje
1 el olie
Peper en zout
1 el Argentijnse kruiden (mix van chilipoeder, paprika, knoflook, oregano, koriander, mosterd, peper en gember) (Gekocht in Duitsland www.edora.net)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Slow cooker

Voorbereiding

Verwarm de slowcooker voor .

Bereidingswijze

Bak het vlees rondom bruin in de olie.
Voeg de Argentijnse kruiden toe.
Bak de ui glazig.
Snij de worteltjes in stukjes en kook ze een minuut of 3.
Was en snij de prei in ringen.
Snij de knolselderie in kleine blokjes.
Was en snij de snijselderie in stukjes.
Pers de teentjes knoflook.
Doe het vlees samen met de groenten in de slowcooker
Voeg alle overige ingredienten toe behalve de peper en zout en de peterselie.
Zet de slow cooker op hoog.
Na 20 minuten de slow cooker op auto zetten gedurende 6 uur.
Na 6 uur controleren of het vlees gaar is.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Voeg op het laatst de gesneden peterselie toe.

Bron

Zelf samengesteld.

Serveertip

Lekker met mie of rijst.
Ook lekker met stokbrood (en kruidenboter)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kiske avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten