Hollandse Slaai

  • Afrikaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2007

Deel dit recept

Ingrediënten
Kapokaartappels, gekook (aardappelpuree)
Sout en peper
Botter of margarine
1 pak spek, bros gebraai
4 hardgekookte eiers
Vars slaaiblare
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak genoeg kapokaartappels{aardappelpuree), gegeur met sout, peper en botter of margarien. Braai 'n pak fyn gesnyde spek tot bros. Kook vier eiers tot hard, dop af en sny in brokkies. Roer alles in die warm kapokaartappels in, en breek 'n paar vars blaarslaai blare in klein stukkies en roer ook in die dis in. Bedien dadelik en geniet dié heerlikheid.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten