Visslaai met eieren

  • Afrikaans, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kropslaai, blare gewas en met die hand. Skeur dit in repies
4 tamaties (opgesny)
4 mediumaartappels (geskil, afgekoel en in blokkies gesny)
2 blikkies tuna (tonijn)
6 eiers (hardgekook, afgedop en in helftes gesny)
2 eetlepels ansjovissies (fyn opgesny)
1 ui (fyngekap)
3 knoffelhuisies (fyngekap)
4 eetlepels swart olywe
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng alles saam, behalwe die eiers. Gooi slaaisous oor. Versier met die eiers. Bedien met vars brood en witwyn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten