1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. hartige banketstaaf

hartige banketstaaf

Door: season25

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-10-2007

Ingrediënten 4 personen


200 gram half om half gehakt
gehaktkruiden
1 ei, losgeklopt
4 plakjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter
1 blok kaas van 1cm dik


hartige banketstaaf
hartige banketstaaf

Hartige banketstaaf

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Meng in een kom het gehakt, 1/2 ei en de gehaktkruiden. snijd de kaas in mini blokjes en voeg deze bij het gehakt.Vet een bakplaat in met boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken. Vorm met 4 plakjes de letter s. Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg. Dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht. Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei. Bak de letter op de bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Bron

Ah



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van season25
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top