1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Conchiglie con sugo di pomodori

Conchiglie con sugo di pomodori

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-2007

Ingrediënten 4 personen


5 tomaten
1 prei
400gr conchiglie (schelpjes pasta)
500gr gehakt

UIt de voorraad : zout, peper, olie, 1 bouillonblokje en wat italiaanse kruiden (basilicum, oregano), wat tomatenconcentree.



Uit 4 ingrediênten een complete maaltijd toveren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaten en in kleine blokjes snijden.
Prei in schuine sneetjes snijden.
Pasta koken volgens verpakking;

Bereidingswijze

Olie verwarmen. Gehakt daarin kruimelig braden gedurende 6 min.
Na 4 min. Prei en tomaten bijvoegen.
2el tomatenconcentre erin roeren en met 400ml water blussen. 1 bouillonblokje bijvoegen. Laten opkoken. Kruiden en nog wat 5 min laten sudderen.
Pasta in de saus mengen.

Serveertip

Ik gebruik geen tomatenconcentre wegens allergie. Even lekker maar saus wat minder rood.

Bron

Tina



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jomoka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jomoka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top