1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Tzatziki
  5. Tzatziki

Tzatziki

Door: thea_g

  • Montignac, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-03-1999

Ingrediënten 4 personen


1 komkommer, 1 a 2 lente-ui , 1 teentje knoflook, 1/2 liter magere yoghurt, 1 eetlepel fijngehakte koriander of peterselie, peper en zout


Verder heb je nodig


Afsluitbaar bakje


Hartig broodbeleg

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de komkommer, verwijder met een lepel het zaad en snijd in kleine blokjes.Doe de blokjes komkommer in een afsluitbaar bakje en roer er de ui, knoflook,yoghurt en fijngehakte kruien door.Breng op smaak met peper en zout.Laat de tzatziki in de koelkast een uurtje op smaak komen. Maximaal 3 dagen houdbaar

Serveertip

Lekker op volkorenbrood met plakjes komkommer



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top