1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. rundvleesragoutbollen met doperwten

rundvleesragoutbollen met doperwten

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-10-2007

Ingrediënten 4 personen


4 voorgebakken kaiserbroodjes
2 el olijfolie
1 blik rundvleesragout à 400 g (Unox)
1 potje doperwten extra fijn à 340 g (C1000), uitgelekt
peper, zout
1 zak jonge bladsla à 80 g (C1000)



rundvleesragoutbollen met doperwten
rundvleesragoutbollen met doperwten
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de rundvleesragout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de doperwten toe en warm ? 2 min. mee. Breng de ragout op smaak met peper en zout.
Snijd een kapje van de broodjes en hol ze uit.
Verdeel de bladsla over 4 borden en zet de broodjes erop. Vul de broodjes met de ragout en leg het kapje er weer schuin op.
Tip: Bestrooi de bollen met een beetje kaas en gratineer ze onder de ovengrill.

Bron

Www.c1000.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top