mijn soezen

  • Frans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-10-2007

altijd lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
160 gram bloem
160 gram boter
140 gram volle melk
180 gram water
4 gram zout
5 eieren maat m
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, garde, bakplaat, spuitzak, bekken en een weegschaal

Voorbereiding

alle ingredienten bij elkaar zoeken duh, spuitzak in de aanslag, natuurlijk de oven voorverwamen op 17o graden, bakplaat bekleden met papier en altijd handig een gaspitje aanzetten.

Bereidingswijze

wate,melk en boter in een pan op het vuur zetten en laten koken.
pan van het vuur halen bloem en zout er goed doorheen roeren.
2 minuten af laten koelen dan 1 voor 1 de eieren erdoor slaan
spuitzak vullen en mooie hoopjes van ongeveer 8 cm op het bakblik spuiten. ongeveer 22 minuten in de oven ik doe zelf altijd 24 om inkakken te voorkomen en af laten koelen.
chocolade laten smelten bain marie en daar de soezerts in dopen.

Bron

door veel testen

Serveertip

lekker vullen met ijs hmmmmmm en om het echt errug te maken dot slagroom erbij en ook altijd lekker chocosaus eroverheen dubbel op

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten