400 g varkensfricandeau
shoarmakruiden
500 g chinese kool of groene kool
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
100 g ontbijtspek in blokjes
3 eetlepels chilisaus
eventueel maizena
peper en zout
Een erg lekker roerbak gerecht!
Het vlees in dunne repen snijden en inwrijven met shoarmakruiden. De chinese of groene kool schoon maken en in repen snijden. De ui en de knoflook fijnsnipperen en de paprika in blokjes snijden.
Het spek in een wok uitbakken tot het krokant is. Uit de wok nemen en het vlees 3 minuten roerbakken. Het vlees eveneens uit de wok nemen en bij het spek doen. De ui en de knoflook 1 minuut in het spekvet roerbakken, de paprika en de chinese kool toevoegen en 4 tot 5 minuten roerbakken. Het vlees met het spek toevoegen en op smaak brengen met zout, peper en chilisaus. Eventueel binden met maizena.
Serveren met rijst of mihoen.
Eet smakelijk!!!
Nelly5744 16-12-2020
Heeft goed gesmaakt! En was snel klaar. Bedankt!
Cotelle 27-09-2014
Ik heb dit gisteren gemaakt vond het ook erg lekker mijn zoontje vond het vlees wat pittig maar ik zelf vond dat echt reuze meevallen
santje 12-04-1999
Ik zelf vind dit erg lekker! Van mij krijgt het absoluut 5 sterren. Probeer het uit.
Eet smakelijk,Sandra