Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Komkommer zoetzuur

Komkommer zoetzuur

Door: peggy2

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-10-2007

Ingrediënten


1 komkommer, 3 el azijn, 3 el suiker


Verder heb je nodig


Dunschiller


Heel eenvoudig zoetzuur van komkommer, benadert die van mijn toko.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Komkommer met dunschiller schillen en in plakjes schaven.

Bereidingswijze

Doe de azijn met de suiker in een schaaltje, en roer totdat de suiker oplost (je kunt hiervoor het schaaltje even in de magnetron zetten). Doe de komkommer erbij en schep goed om. Laat dit een aantal uren in de koelkast intrekken.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peggy2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top