1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Gratin De Chevre

Gratin De Chevre

Door: ednetten

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-03-1999

Ingrediënten 4 personen


2 ronde geitenkaasjes gehalveerd
eikenbladsla, lollo rosso en frisee
bieslook, 2 romatomaten in kwarten
balsamico-azijn, 4 sjalotten gehakt
2 t knoflook gehakt
50gr vet spek in lardons
olijfolie extra vierge, zw peper u d molen



Gegratineerd geitenkaasje op slafantasie
met balsamico

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. bak de lardons op een zacht vuur uit,
fruit de sjalot en knoflook de laatste 3 min mee, blus met een scheut balsamico
2. was en eminceer de slasoorten, dresseer midden op een bord, verdeel er lardons, knoflook en sjalot over, steek links drie sprieten bieslook eronder, leg rechts twee kwarten tomaat
3. verwarm de grill op hoogste stand, leg de kaasjes op bakpapier, grill tot de bovenkant begint te smelten en kleuren
4. schep de kaasjes met een paletmes op de sla, bestrooi met peper uit de molen, druppel er olijfolie over.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ednetten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top