1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Taart
  5. Chocoladetaart
  6. Chocoladetaart

Chocoladetaart

  • , Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-10-2007

Ingrediënten 12 personen


*200 gr. bittere Chocolade (cacaogehalte minstens 70 %), in stukjes
*200 gr. ongezouten Roomboter
*300 gr. fijne Kristalsuiker
*6 Eieren
*100 gr. Bloem


Verder heb je nodig


Springvormk 22 cm.


Chocoladetaart
Chocoladetaart
chocoladetaart
chocoladetaart

Een lekkere taart, eenvoudig te bereiden. Altijd goed.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Breng in een grote pan water aan de kook, zet het vuur laag en hang hierin een kleinere pan. De bodems mogen elkaar niet raken !. Lat in de kleinere pan de chocolade met de boter, al roerend, smelten. Verwarm intussen de oven op 180 graden.
2.Meng in een andere kom de suiker, met de eieren en de bloem. Schep er het vloeibare chocolade-mengsel voorzichtig door, meng en doe het geheel over in de springvorm. Zet de taart vevrolgens een 40-tal. min. in de oven. Smakelijk !

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Laat even afkoelen vóór opdienen.

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top