Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Indiase baigan bhajee

Indiase baigan bhajee

Door: defrens

  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-10-2007

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, fijngesneden
200 g aardappels, in kleine blokjes
4 romatomaten (bak a 750 g), in kleine blokjes
1 aubergine, in kleine blokjes
2 theelepels garam masala (potje a 65 g)
1 theelepel gemalen mosterdzaad
2 pakken naanbrood
1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 minuten al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 minuten gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood.

Serveertip

Dit gerecht is extra lekker als je het serveert met een flinke schep friszure yoghurt.
Bevat per eenpersoonsportie
energie 545 kCal - eiwit 16 g
vet 19 g - koolhydraten 78 g

Bron

AllerHande 08 2007



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top