1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Shoarma
  5. Turks brood gevuld met shoarma en groenten

Turks brood gevuld met shoarma en groenten

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2007

Ingrediënten 4 personen


3 el olijfolie traditioneel (C1000)
2 uien, in ringen
2 tl knoflookpuree, bakje à 90 g (C1000)
2 rode paprika's, in repen
500 g lamsshoarma
1 komkommer, gewassen en in dunne plakjes
1 Turks brood (pide) à 800 g



Turks brood gevuld met shoarma en groenten
Turks brood gevuld met shoarma en groenten
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend in ± 5 min. goudgeel en glazig.
Voeg de knoflook en de paprika toe en bak ze al omscheppend 5 min. mee.
Schep de shoarma erdoor en bak alles in ± 5 min. op een hoog vuur gaar.
Snijd het brood open en verdeel de komkommer over de onderzijde.
Schep het shoarmamengsel erop en leg de bovenkant van het brood erop. Snijd het brood in punten.

Serveertip

Tip: Het Turkse brood kan ook vervangen worden door 2 focacciabroden.

Bron

Www.c1000.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top